Funniest Videos #3: Wade doet het weer!

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het weer tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. in deze rubriek kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar. Deze week staat Wade weer op de lijst en zien we een hilarisch interview met Peyton Manning.

1) Ron Burgandy interviewt Peyton Manning
Als je Anchorman kent, dan ken je ook Ron Burgandy (gespeeld door Will Ferrell). Onlangs was Burgandy als gast te zien op ESPN, waarin hij Denver Broncos-quarterback Peyton Manning interviewde. Het hilarische interview zorgde ervoor dat Burgandy terug zal keren bij ESPN als presentator van SportsCenter ergens deze week. Het hele interview met Manning kun je hier bekijken.

2) Iron Bowl vs. Seinfeld
Het was een knotsgekke Iron Bowl met een epische slotfase waarin Auburn won van Alabama. Een creatieve fan monteerde de slotfase van het duel met een scene uit Seinfeld, waarin Kramer in een gokkantoor staat. Kijk en geniet..

3) Cavaliers fan als zesde man op het veld
Het gaat niet goed in Cleveland. De Browns doen het waardeloos in de NFL en de Cavaliers zijn slecht begonnen in de NBA. Daarnaast dreigt na LeBron James ook Kyrie Irving de stad te gaan verlaten. Een fan probeert de point guard te overtuigen om te blijven door het veld te bestormen, alhoewel bestormen? Het valt niemand op dat de speler op het veld staat, tot Chris Paul aan een break start en iemand voor zich ziet staan.

4) Dwyane Wade doet het weer!
Vorige week stond hij al in de lijst vanwege zijn originele videobomb. Wade gaat deze week een stap verder. Terwijl LeBron James wordt geïnterviewd is zijn teamgenoot bezig met iets heel vreemds.

5) Nick Young imiteert Kobe Bryant, tenminste..
Alle ogen waren zondag gericht op Kobe Bryant. De superster keerde na maanden blessureleed weer terug bij de Lakers. Nick Young was blijkbaar zo blij met de terugkeer van Bryant dat hij probeerde hem te imiteren. Met een mooie draai en actie onder de basket ontbrak er nog één ding en dat was scoren.

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world’s leading questionnaire tool.

Is jouw zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

Ook leuk om te lezen