FOX Sports zendt college football play-offs live uit

Door

College Football Playoff Announces The College Football Playoff Selection Committee - News Conference

FOX Sports gaat de komende play-offs in het college football exclusief live uitzenden. De sportzender, die afgelopen seizoen ook al reguliere wedstrijden in het college football live uitzond, trapt de serie af met de Rose Bowl op 1 januari. Daarin nemen de #2 Oregon Ducks, met Heisman-winnaar Marcus Mariota, het op tegen de #3 Florida State Seminoles van Jameis Winston.

In het slotstuk van de avond neemt de #1 Alabama Crimson Tide het op tegen de grote verrassing dit seizoen, de #4 Ohio State Buckeyes, in de Sugar Bowl. Vanaf 1 januari om 23.00 kan je kijken naar de wedstrijd tussen de Ducks en de Seminoles. De wedstrijd tussen Alabama en Ohio State is op 2 januari te zien vanaf 2.30 in de ochtend. De finale van de college football play-offs, die op 13 januari wordt gespeeld, wordt ook uitgezonden door de betaalzender.

Daarnaast is de strijd om de Peach Bowl ook live te zien bij FOX Sports. Op 31 december, om 18.30 uur, nemen dan TCU en Ole Miss het tegen elkaar op.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Bill 9 jaar ago

    Goed nieuws! Eindelijk weer op Nederlandse televisie kijken naar college football. Hopelijk zendt Fox Sports volgend jaar nog meer games uit.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen