WWE TLC… &S: Cena en Wyatt zegevieren

Door

TLC14_Photo_251-654312326John Cena neemt het tijdens de Royal Rumble (zondag 25 januari in Philadelphia) op tegen WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar. De leider van de Cenation versloeg Seth Rollins in een Tables Match, waar Cena zijn positie als number one contender voor de WWE World Heavyweight Title op het spel stond. De terugkerende Roman Reigns schakelde Big Show (die zich met de match bemoeide) en Rollins uit met een Superman Punch, waardoor Cena de overwinning kon pakken.

Interview: Seth Rollins: De ongekroonde WWE Champion

Tables, Ladders & Chairs
In de main event zegevierde Bray Wyatt tegen Dean Ambrose in een spectaculaire en keiharde TLC Match (The Spanish Announce Table heeft het niet overleefd). Wyatt won de match met Sister Abigail nadat een tv-monitor in het gezicht van ‘The Lunatic Fringe’ explodeerde.

Champions
Dolph Ziggler is de nieuwe Intercontinental Champion. ‘The Show Off’ versloeg, in zijn geboorteplaats Cleveland, Luke Harper in een Ladder Match. United States Champion Rusev wist zijn titel te behouden tegen Jack Swagger en Divas Champion Nikki Bella won van AJ Lee. WWE Tag Team Champions The Miz (ook geboren in Cleveland) & Damien Mizdow zegevierden tegen Jimmy & Jey Uso.

Overige
Big Show versloeg Erick Rowan in een Steel Stairs Match en Ryback won van Kane in een Chairs Match. In de WWE TLC Kick Off Match pakte The New Day de overwinning tegen Goldust & Starsdust.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen