Laatste WWE-event in Nassau Coliseum, Line-up Elimination Chamber

Door

Afgelopen nacht vond het laatste WWE-evenement (Monday Night Raw) plaats in het Nassau Veterans Memorial Coliseum in Uniondale, New York.

Nassau Coliseum was in het verleden één van de belangrijkste en best bezochte arena’s voor WWE. In augustus 2002 won Brock Lesnar zijn eerste WWE Undisputed Title (hij versloeg The Rock) in het Nassau Coliseum.

Voorafgaand aan de live uitzending van Raw bedankte Vince McMahon, CEO en Bestuursvoorzitter van WWE, de aanwezige fans.

WWE Elimination Chamber
Neville neemt het tijdens Elimination Chamber op tegen Bo Dallas. Dat heeft WWE bekendgemaakt. Beide Superstars hebben een geschiedenis die teruggaat naar NXT. Neville won de NXT Title van Dallas in een Ladder Match tijdens NXT ArRIVAL, de eerste live special op het WWE Network.

Seth Rollins verdedigt zijn WWE World Heavyweight Title in de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni tegen zijn voormalige Shield-partner Dean Ambrose. Ook neemt United States Champion John Cena het op tegen NXT Champion Kevin Owens.

Verder strijden Dolph Ziggler, Rusev, Ryback, Sheamus, King Barrett en R-Truth om de vacante Intercontinental Title in een Elimination Chamber Match. WWE Tag Team Champions The New Day verdedigen het goud in de Elimination Chamber tegen Tyson Kidd & Cesaro, Lucha Dragons, Los Matadores, The Ascension en de Prime Time Players.

WWE Elimination Chamber vindt plaats in de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni in het American Bank Center in Corpus Christi, Texas en is exclusief te zien op het WWE Network.

WWE's 2014 SuperStars For KidsLilian Garcia ondergaat knieoperatie
Raw ring announcer Lilian Garcia is de laatste weken afwezig vanwege een knieoperatie.

De verwachting is dat Garcia de microfoon over een aantal weken weer ter hand neemt.

Foto’s: WWE & Getty Images

Video: WWE 

Ook leuk om te lezen