Sasha Banks, Charlotte en Becky Lynch debuteren in WWE, Line-up WWE Battleground

Door

RAW_1155_Photo_102-2483766599NXT Women’s Champion Sasha Banks, Charlotte (de dochter van de legendarische Ric Flair) en Becky Lynch hebben afgelopen nacht tijdens Monday Night RAW hun officiële WWE-debuut gemaakt. De drie standout performers van NXT werden geïntroduceerd door Stephanie McMahon en confronteerden Divas Champion Nikki Bella, Brie Bella en Alicia Fox.

Het plan is om de kwakkelende WWE Divas divisie een nieuwe impuls te geven en de nadruk te leggen op de atletische kwaliteiten van de vrouwelijke sports entertainers, onder andere vanwege het succes van Ronda Rousey in de UFC en het Amerikaanse vrouwenvoetbalteam. De afgelopen maanden wisten de Sasha Banks, Charlotte en de uit Ierland afkomstige Becky Lynch keer op keer de show te stelen tijdens NXT tv-specials en live evenementen.

Charlotte en Lynch vormen in WWE een team met Paige en Banks sloot zich aan bij Naomi en Tamina Snuka.

20150624_1024x768_Wallpaper_BattlegroundWWE Battleground
WWE heeft twee matches toegevoegd aan de line-up van WWE Battleground. Randy Orton neemt het, zoals verwacht, op tegen Sheamus en King Barrett treft R-Truth.

De voorlopige line-up van WWE Battleground ziet er als volgt uit:
WWE World Heavyweight Champion Seth Rollins vs. Brock Lesnar
United States Champion John Cena vs. Kevin Owens
• Roman Reigns vs. Bray Wyatt
Intercontinental Champion Ryback vs. The Miz vs. Big Show
Tag Team Champions The Prime Time Players vs. The New Day
• Randy Orton vs. Sheamus
• King Barrett vs. R-Truth

De verwachting is dat er een match tussen Divas Champion Nikki Bella en Paige wordt toegevoegd aan de show. WWE Battleground vindt plaats in de nacht van 19 op 20 juli en is in Nederland live te zien op het WWE Network.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen