WWE moet WrestleMania plannen bijstellen

Door

WM29_04072013cm_5452WWE heeft de line-up van WrestleMania 32 moeten bijstellen vanwege de blessure van Seth Rollins. Volgens de laatste plannen zou Rollins het opnemen tegen Triple H en zou John Cena de strijd aangaan met Roman Reigns. Ook zouden Brock Lesnar en Undertaker elkaar zondag 3 april treffen in AT&T Stadium, deze match vond echter vorige maand al plaats tijdens WWE Hell in a Cell.

Triple H zit vanwege het ontbreken van Seth Rollins voor de tweede keer zonder opponent. Het oorspronkelijke idee voor de tweeëndertigste editie van WrestleMania was een match tussen The Game en Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Vanwege een verzekeringskwestie kan de populaire acteur echter niet in de ring stappen voor een match (te grote kans op blessures).

POLL: WIE WINT HET WWE WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP TOERNOOI?

De laatste keer dat The Rock in een WWE ring stond was tijdens WrestleMania 29. In zijn match tegen John Cena liep The Brahma Bull een blessure op en moest hij een (spoed) hernia-operatie ondergaan.. Vanwege de operatie miste The Rock de première van de film Pain & Gain en werden de opnames voor de film Hercules uitgesteld.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen