WWE Elimination Chamber: Owens vs. Cena, Stone Cold Podcast keert terug

Door

RAW_1147_Photo_195-409247235NXT Champion Kevin Owens heeft vannacht tijdens Monday Night Raw zijn WWE-debuut gemaakt. De uit Montreal, Canada afkomstige Owens, de naam is een eerbetoon aan de in mei 1999 overleden Owen Hart, confronteerde United States Champion John Cena. Owens en Cena treffen elkaar tijdens de Elimination Chamber WWE Network special.

WWE Elimination Chamber
Seth Rollins verdedigt zijn WWE World Heavyweight Title in de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni tegen zijn voormalige Shield-partner Dean Ambrose. Verder strijden Dolph Ziggler, Rusev, Ryback, Sheamus, King Barrett en R-Truth om de vacante Intercontinental Title in een Elimination Chamber Match. WWE Tag Team Champions The New Day verdedigen het goud in de Elimination Chamber tegen Tyson Kidd & Cesaro, Lucha Dragons, Los Matadores, The Ascension en de Prime Time Players.

WWE Elimination Chamber vindt plaats in de nacht van zondag 31 mei op maandag 1 juni in het American Bank Center in Corpus Christi, Texas en is exclusief te zien op het WWE Network.

ROLLINS BEHOUDT TITLE | AUSTIN BIJ WRESTLEMANIA 32

WM30_Photo_062Stone Cold Podcast
De Stone Cold Podcast keert in de nacht van 1 op 2 juni terug op het WWE Network. ‘Stone Cold’ Steve Austin interviewt Paul Heyman in de derde editie van de Stone Cold Podcast. Austin sprak eerder met Vince McMahon en Triple H. De laatste twee podcasts op het WWE Network, met gasten John Cena en Stephanie McMahon, werden gepresenteerd door Chris Jericho.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen