Florida State, Clemson en Michigan maken favorieten rol waar

Wake Forest v Florida State

Het verlies van onder andere Jameis Winston aan de NFL heeft Florida State aardig doen zakken in de rankings. Vandaag tegen de University of South Florida was te zien waarom. De aanval had vaak moeite om tempo te maken en daardoor bleven de Bulls lang in de wedstrijd. Pas in het derde kwart sloegen de Seminoles echt toe met zeventien punten in dat kwart. Het hoogtepunt was echter de 74 yard run door Dalvin Cook voor een touchdown.

via GIPHY

Aan het einde leek South Florida het nog even spannend te maken, maar de Seminoles zorgden al snel voor separatie en wonnen uiteindelijk met een score van 34 – 14.

Jacksonville State @ Auburn

Nummer zes van de ranglijst Auburn heeft vanavond weten te ontsnappen van de zware underdog Jacksonville State. Uiteindelijk moest er zelfs overtime aan te pas komen om de wedstrijd te beslissen. Hieronder een samenvatting van de wedstrijd.

Michigan @ Oregon State

Oregon State begon goed aan de wedstrijd tegen Michigan. De Beavers scoorden binnen een paar minuten al de 7-0 met een prachtige vangbal.

Even leek het er op dat Michigan het net als vorig week lastig ging krijgen. Niks minder was waar, want de Wolverines scoorde drie keer en stonden bij rust met 17-7 voor. Het hoogtepunt van de eerste helft was de tackle die net zo goed in het pro worstelen voor zou kunnen komen.

In de tweede helft had Michigan de wedstrijd compleet onder controle. De eindstand kwam uit op 28-7 in het voordeel voor de Wolverines. Michigan running back De’Veon Smith was goed voor 110 yards rushing, 20 yards receiving en ook nog twee touchdowns.

Appalachian State @ Clemson

Clemson wordt gezien als een outsider voor de play-offs. Vorig weekend werd er overtuigend gewonnen van Wofford en deze week was Appalachian State een gemakkelijke tegenstander. De sfeer zat er goed in voorafgaand aan de wedstrijd in het overvolle Memorial Stadium. Clemson won uiteindelijk met score van 41- 10.