Fantasy football Preview, Patriots, Pick Ups en Bankzitters

Door

Baltimore Ravens v St. Louis Rams

Dat de Patriots-Jets wedstrijd het aanzien niet echt waard was voor de NFL fan was al opgetekend door collega Jasper Laman. Ook voor de fantasy fanaten was er weinig voldoening. Elf punten voor QB Tom Brady. Vergeleken bij de 46 van Peyton Manning van vorige week een lachertje. Julian Edelman, door velen opgepikt nadat bekent werd gemaakt dat Danny Amendola niet zou spelen, had wel veel catches maar weinig yards en geen touchdowns.

Het goede nieuws waren dit keer de verdedigingen (D/ST) die weinig punten tegen kregen en in het geval van de Pats ook nog eens een paar intercepties kon optekenen en daardoor het verlies een beetje konden goedmaken. Nu maar hopen dat de rest van de wedstrijden betere resultaten oplevert.

Pick ups
Zoals dinsdag al gemeld zijn er enkele spelers (o.a. Pryor, McFadden, Bryant) die komende speelronde hoge ogen kunnen (moeten) gooien voor hun fantasy owners. Hieronder een paar aanvullingen.

Isaiah Pead, St Louis Rams. Vorige week geschorst en klaar voor de strijd. Zoek je nog een running back? Dan zou hij een mooie optie zijn
Chris Givens, eveneens St Louis Rams. Een wide receiver met een magere score (twee punten) die de komende weken wel eens meer ballen op zich af gaat ziet gaat komen.
De wide receivers van de Baltimore Ravens. Jacoby Jones is geblesseerd en daardoor kan Marlon Brown zijn kans wel eens grijpen. Zeker omdat Torrey Smith geen indrukwekkende indruk achterliet tegen de Denver Broncos. But than again: wie wel…

Bankzitters
Als je spelers oppikt voor je team, zul je andere spelers op de bank moeten zetten, te benchen. Enkele kandidaten om je bank te vullen voor komend weekend.

Lamar Miller, Miami Dolphins. Hoog aangeschreven maar een ontluisterende drie! yards in tien pogingen geeft weinig vertrouwen. Al speelt hij tegen de Indianapolis Colt, een ploeg die een slechte verdediging tegen running backs heeft, bij mij zit hij op de bank.
Vick Ballard, Indianapolis Colt. De verwachting is dat de knieblessure van Ballard weleens einde oefening zou kunnen betekenen is slecht nieuws. Benchen of snel droppen is de meest logische keuze.
Rashard Mendenhall, Arizona Cardinals. Mendenhall werd gezien als de oplossing voor de running game van de Cardinals. Na slechts 60 yards tegen de Rams lijkt de volgende opgave, de Detroit Lions, eenvoudiger. Zeker als je de eerst actie van fenomeen Adrian Peterson hebt gezien. Diezelfde Peterson had overigens in diezelfde wedstrijd nog maar 15 yards in 17 pogingen. Een gemiddelde van 0,88 yards! Zo eenvoudig is het dus ook weer niet.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen