Dolphins houden vertrouwen in Henne

Door

Jeff Ireland, algemeen directeur van de Miami Dolphins, heeft in een interview gezegd dat quarterback Chad Henne deel blijft uitmaken van het team na zijn teleurstellende seizoen in 2010. De Dolphins blijven echter wel ook uitkijken naar een andere quarterback, via free agency of de draft.

,,Chad heeft enorm veel kwaliteiten, we moeten enkel een plan samenstellen en onze offense op hem afstellen, en ik denk dat we dat wel kunnen,” zei Ireland terwijl hij aan het scouten was op de Senior Bowl. ,,Hij toonde al dat hij alle worpen kan maken. De quarterback-positie is uiteraard een zeer belangrijke positie, dus we blijven rondkijken naar free agents en de NFL draft.”

Henne startte 14 wedstrijden dit seizoen voor de Dolphins, die voorlaatste eindigden in de AFC wat betreft het aantal gemaakte punten. Hij werd tweemaal op de bank geplaatst en gooide 19 interceptions.

De Dolphins maakten verder bekend dat het niet wordt uitgesloten dat het contract van één van de back-up quarterbacks, Chad Pennington of Tyler Thigpen, zal worden verlengd.

Beide quarterbacks worden zullen free agents zijn aan het einde van dit seizoen. Pennington leidde de Dolphins nog naar de play-offs in 2008, maar werd vorig seizoen al voor de vierde maal geopereerd aan de schouder. ,,Hij moet terug gezond worden, en dat zal zal nog een eindje duren. We nemen nu nog geen beslissing omtrent hem,” wist Ireland op te tekenen. ,,De Dolphins moeten vooral aan snelheid werken, voornamelijk op aanvallend gebied. Er zit nog steeds een kans in dat running backs Ronnie Brown en Ricky Williams terugkeren volgend jaar.”

Foto: mirror.blog.com

Ook leuk om te lezen