Dolphins halen weggestuurde Johnson terug

Door

De Miami Dolphins hebben running back Larry Johnson een nieuw contract aageboden. De tweevoudig Pro Bowler is één van de laatste aankopen van de Dolphins waarmee ze lijst van spelers compleet zullen maken.

Johnson werd afgelopen seizoen in september door de Washington Redkins aan de kant gezet, waarna hij daarna niet meer speelde. De laatste touchdown die de running back scoorde was in 2008.

Dit seizoen deed hij de pre-season mee bij de Dolphins, maar werd hij vorige week zaterdag nog gecut.

Echter, een blessure van rookie Daniel Thomas zorgde ervoor dat Miami hem toch weer een contract aanbood.

Hij werd gekozen uit de draft van 2003 door Kansas City. Zijn tijd daar wordt gekenmerkt door incidenten buiten het veld. Hij werd geschorst na een tweet waarin hij zich negatief uitliet over homo’s en nadat hij publiekelijk twijfelde aan de bekwaamheid van coach Todd Haley.

Zelf denkt Johnson dat zijn verleden er voor heeft gezorgd dat hij tijdelijk zonder werk zat.

,,Ik denk dat het niets met mijn talent te maken heeft. Ik snap dat je je beste mannen als vertegenwoordigers van de club wilt. Je kiest voor de man met de beste reputatie. Dat heb ik me de afgelopen tijd wel gerealiseerd. Nu ben ik dankbaar voor de kans die ik krijg,” aldus Johnson.

Johnsons beste seizoen is dat van 2005-2006, toen hij voor de Chiefs uit kwam. Hij had opeenvolgend 1.750 yards en 37 touchdowns.

Foto: dailycaller.com

Ook leuk om te lezen