Patriots simpel langs Texans

Door

Divisional Playoffs - Houston Texans v New England PatriotsDe New England Patriots hadden afgelopen nacht geen kind aan de Houston Texans. Een afstraffing als in week 14 werd het niet, maar met 41-28 was het verschil toch groot.

De Texans kwamen goed uit de startblokken door een 84 yard kick return van Danieal Manning, maar Matt Schaub kon dat niet omzetten in een touchdown en dus moesten de Texans met een field goal genoegen nemen.

Vereen
Daarna werd het verrassend genoeg de Shane Vereen (foto) show. De runningback rende en ving de bal voor een touchdown. Dat gecombineerd met een field goal zorgde voor een 17-3 voorsprong voor de Patriots. De Texans brachten het gat echter terug naar vier punten door een field goal en een touchdown voor Arian Foster.

Daarna gooiden de Patriots echter de wedstrijd op slot met drie touchdowns achter elkaar. Stephen Ridley rende er eentje binnen en Brandon Lloyd en Vereen vingen op het gooien van Tom Brady.

Met de wedstrijd zo goed als over scoorden de Texans nog veertien punten (Foster en DeVier Posey), maar het was te laat.

Door de overwinning spelen de Patriots volgende week in Foxboro tegen de Baltimore Ravens, een rematch van de AFC Championship Game van vorig seizoen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen