Cuban zal niet om fans smeken

Door

Marc Cuban, eigenaar van de Dallas Mavericks, zei nadat hij zijn team zag in elkaar storten tijdens het vierde kwart van game 4 tegen Portland dat het niet zo pijnlijk was als hij had gedacht. Hij nodigde de fans die sceptisch staan tegenover de play-offgeschiedenis van het team dan ook uit om niet meer voor de ploeg te supporteren als ze het niet willen.

,,Iedereen die ons in de steek wil laten moet dat dan maar doen,” verklaarde Cuban. ,,We zullen hard blijven werken. We zullen hen alleszins niet smeken. Ze moeten doen wat ze willen doen. Daarom noemen ze hen fans en daarom noemen ze alle anderen talk-radio junkies.”

De Mavericks zijn één van drie teams in de geschiedenis van de NBA die 11 opeenvolgende seizoenen met 50 of meer overwinningen hebben neergezet maar geen verschillende kampioenschappen hebben gewonnen.

Ze zijn nog steeds op zoek naar hun eerste kampioenschap. Tegen de Blazers in game 4 hadden ze de kans om op 3-1 te raken, maar ondanks een voorsprong van 23 punten in het derde kwart lukte dat niet. Portland won nog met 84-82.

,,Uiteraard haten we het als we verliezen,” zei Cuban. ,,Maar de laatste maal dat ik keek was het maar één wedstrijd. Het is een goed team en wij zijn een goed team. Het is een best of seven. Daarom spelen we alle wedstrijden.”

Ondertussen won Dallas game vijf met 93-82 en staat het nu 3-2 voor in de reeks.

Foto: blogs.villagevoice.com

 

Ook leuk om te lezen