Cowboys na comeback langs Lions

Wild Card Playoffs - Detroit Lions v Dallas Cowboys

De Dallas Cowboys hebben zich voor het eerst sinds 2009 een play-off wedstrijd gewonnen. In Arlington werd het 20-24 voor de Cowboys tegen de Detroit Lions.

Lang keken de Cowboys tegen een achterstand aan, maar in het vierde kwart liet quarterback Tony Romo zien wel degelijk clutch te zijn en gooide hij zijn tweede touchdown van de avond.

Lions
De Detroit Lions kwamen uitstekend uit de startblokken. Golden Tate scoorde een 51-yard touchdown en even later was het Reggie Bush die de bal in de endzone rende voor een 14-0 voorsprong.

Golden Tate touchdown:

Terrance Williams
Eén van de grote mannen van de avond was Terrance Williams. De wide receiver zorgde voor de eerste punten op het bord met een 76-yard touchdown en ontving ook de winnende touchdown in het laatste kwart.

Williams’ eerste touchdown:

Pass interference
Een curieus moment deed zich voor in het vierde kwart na een pass interference call op linebacker Anthony Hitchens.

Nadat de penalty werd gegeven werd hij even later weer ingetrokken zonder duidelijke uitleg. Oordeel zelf:

Even later viel de beslissende touchdown van Williams. In de laatste drive van de Lions wist Matthew Stafford fourth down niet verzilveren en gaf een fumble op, waarna de wedstrijd gedaan was.

Dankzij de overwinning spelen de Dallas Cowboys volgende week een uitwedstrijd tegen de Green Bay Packers op zondag. De Carolina Panthers, die zaterdag van de Arizona Cardinals wonnen, spelen zaterdag tegen de Seattle Seahawks.