College Football Gameday 12: de beste match-ups

Door

College Football Gameday nummer 12: de beste match-upsVorige week veranderde geheel onverwachts alles. Leek er vooraf nog geen vuiltje aan de lucht voor ongeslagen nummer één Alabama, ondertussen weten we beter. Ze verloren in een thriller van Texas A&M en dat veranderd een hoop.  Kansas State, Oregon en Notre Dame waren al een tijd op onze radar maar zijn dat nu om een andere reden nog meer; de BCS-titelstrijd.  Ook deze week raadt Sport Amerika je aan een aantal match-ups absoluut niet te missen!

#13 Stanford – #2 Oregon: Van de top drie krijgt Oregon het vermoedelijk het zwaarst. Stanford heeft niet haar beste seizoen maar is sinds de upset tegen Washington en overtime-verlies tegen Notre Dame weer aardig opgekrabbeld. Wij zijn benieuwd of Oregon haar plicht kan doen.

#1 Kansas State – Baylor: De nieuwe #1 heeft een prettig weekend, met Baylor op het programma. Onze upset-radar gaat niet bepaald af door deze match-up, maar we kijken toch met interesse.

#23 Texas Tech – #24 Oklahoma State: Dit kan wel eens een erg leuke worden voor de neutrale kijker. Wij vermoeden dat Oklahoma State aan het langste einde trekt, maar met twee potentieel explosieve offenses kunnen er wel eens de nodige Touchdowns gemaakt gaan worden in Stillwater, Oklahoma.

#18 USC – #17 UCLA:  Wederom een match-up die een hoop beweging op het scorebord te weeg kan brengen. Wij verwachten dat de Trojans de punten gaan pakken, maar vermoedelijk niet zonder een pittige strijd.

Voor de College Football-fan staat er dus weer genoeg noemenswaardigs op het programma. Sport Amerika wenst je een geslaagde College Gameday toe!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen