Brooklyn Nets: The Association

Door

Hoewel er al meerdere foto’s van de Barclays Center waren uitgelekt, was afgelopen vrijdag de officiele opening van het nieuwe onderkomen van de Brooklyn Nets. Trotse eigenaar Mikhail Prokhorov had een duidelijke boodschap: binnen drie jaar een kampioenschap. Om het team verder te helpen promoten, worden ze dit seizoen gevolgd in The Association, de Hard Knocks van de NBA. Eerste uitzending: 16 oktober.

“Ik denk dat het geweldig is dat de NBA ons eerste seizoen in Brooklyn gaat volgen in The Association”, zei drievoudig All-Star Deron Williams. De serie staat erom bekend dat je als kijker als het ware een kijkje in de keuken krijgt. Beelden van achter de schermen, in de kleedkamer, tijdens uitwedstrijden en buiten het veld. De stad Brooklyn is het centrale thema, inclusief interviews met oud-spelers van de Brooklyn Dodgers.

The Association volgde in het verleden de Los Angeles Lakers (2009-2010), Boston Celtics (2010-2011) en de Denver Nuggets (2011-2012). Hieronder een aflevering van de Lakers. 

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen