Pacers winnen van Heat en forceren game 7

Door

1recap1play

* Do or Die Time voor de Indiana Pacers in wedstrijd zes in de Eastern Conference Finals. De Pacers moesten winnen om game 7 uit het vuur te slepen. 24 punten van Roy Hibbert en 28 van Paul George zorgde ervoor dat de Pacers 91 – 77 wonnen. Maandag is de alles beslissende wedstrijd. Bekijk hier de recap

* Zonder de geschorste Chris Andersen voor Miami had center Roy Hibbert alle ruimte om te doen wat hij al de hele serie voor Indiana doet: Domineren in de Paint. 24 punten, elf rebounds en een ontelbaar aantal contested shots. Samen met David West zorgde hij ervoor dat Miami Heat niets te zoeken had in de bucket van de Pacers.

* Niemand had gedacht dat er een team was in de NBA die het Miami Heat zo moeilijk kon maken na de winstreak van 27 wedstrijden in het reguliere seizen. Maar Indiana heeft de Heat tot het randje van de afgrond weten te duwen. LeBron James scoorde in game 6 29 punten, maar van zijn teamgenoten kwam niemand verder dan 10. In Game 5 was de suprematie van LeBron genoeg om te winnen, nu bleek dat hij niet alles alleen kan doen.

* Het spel van Hibbert en George gaf voor de Pacers de doorslag. Wil je die supremacy in slow-motion terugzien? dat kan

* Maandagnacht is in Miami de alles beslissende Game 7

Ook leuk om te lezen