College Football Gameday nummer 4: de beste match-ups

Door

College Gameday bij Sport AmerikaHet is zaterdag en nog vroeg in de States, maar de echte College Football-fan weet precies waar hij vandaag voor wakker wordt. College Football Gameday. In het hele land vullen de campussen zich met universiteitskleuren, lopen de stadia vol met fans en wordt er op de parkeerplaatsen ge-tailgate. Ook op de vierde speeldag van het seizoen zorgt Sport Amerika ervoor dat jij als trouwe kijker de mooiste affiches niet mist. Daarom bij deze, een overzicht van de meest interessante match-ups vandaag!

#10 Clemson – #4 Florida State: Florida State is goed bezig. Er staan voor de Seminoles nog maar twee ‘ranked’ teams op het programma waar Clemson er één van is. Mocht het ze lukken om vandaag van het sterke Clemson te winnen, kunnen ze wel eens heel ver gaan komen.
#22 Arizona – #3 Oregon: Zowel Arizona als Oregon zijn offensief explosief van start. De Ducks scoren dit seizoen gemiddeld 54 punten per wedstrijd en Arizona heeft Scott. De QB gooit dit seizoen al 71.5% complete passes en heeft daarmee al 995 yards binnengesleept. Wij zijn benieuwd welke offense het allersterkst blijkt.
#15 Kansas State – #6 Oklahoma: Vorig jaar won Oklahoma met 58-17 van Kansas State en laatstgenoemde is uit op wraak. Deze revanche-gevoelens zullen deze Big-12 match-up er alleen maar feller op maken!
Oregon State – #19 UCLA: Zowel Oregon State als UCLA wisten de vorige weken nog een upset voor elkaar te krijgen, respectievelijk tegen Wisconsin en Nebraska. Wij zijn benieuwd wat er gebeurd in een directe confrontatie.
Cal – #13 USC: USC werd vorige week in een upset geslachtofferd door Stanford. Cal was op haar plaats dicht bij een upset, maar verloor ter nauwer nood van Ohio State. Kan USC zich herpakken of kan Cal deze week wél voor opschudding zorgen? Spannend!

Voor de College Football-fan staat er dus weer genoeg noemenswaardig op het programma. Sport Amerika zorgt ervoor dat je hier niets van hoeft te missen!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen