Birdman laat Heat vliegen tegen Bucks

Door

1recap1play* Na 36 minuten spelen kon de Milwaukee Bucks-fan hopen op een stunt, maar aangezien een wedstrijd 48 minuten duurt bleef het bij hopen. In die vierde kwart Miami namelijk te draaien. Een voorsprong van drie punten werd binnen twee minuten uitgebreid naar vijftien. Net als in hun eerdere ontmoetingen was Miami beter in rebounds. Miami Heat verslaat de Milwaukee Bucks zonder zich bovenmatig te hoeven inspannen met 98-86 en neemt een 2-0 voorsprong in de series. [bekijk recap hier]

* LeBron James had voor zijn doen een off-day. Met 19 punten, 8 rebounds en 6 assists was de prestatie van King James ietwat teleurstellend. Daarnaast kwam hij sinds lange tijd uit op een schotpercentage onder de 50 procent. Wanneer de King het moeilijk heeft en zijn zin niet krijgt, wordt hij een zeurderig typje.

* De Bucks begonnen goed tot Chris Andersen uit zijn nest werd gehaald. Birdman was met 10 punten en 6 rebounds belangrijk voor de Heat. De power forward krijgt steeds meer vertrouwen van coach Spoelstra en liet zien nog altijd te kunnen vliegen.

* Het publiek in Miami genoot van Birdman, inclusief een witte angrybird die ook probeerde te vliegen, maar na meerdere pogingen niet van de grond kwam.

Ook leuk om te lezen