Bird niet blij met ‘Born Blower’

Door

BannerPlayoffs

Larry Bird is niet blij. De president van de Indiana Pacers zag Lance Stephenson en zijn blaasact in het oor van LeBron James en dacht: “o mijn god.” Zoals de rest van de wereld zich dat ook afvroeg, ondertussen wel rollend van het lachen over de grond. (Voor degene die het incident heeft gemist, hier nog even het voorval, afgelopen woensdag in Game 5)

Gevraagd of Bird zich had gestoord aan Born Blower, was zijn antwoord kort maar krachtig: “Ja, dat heb ik.”

Bird is deze series, en eigenlijk deze play-offs, sowieso niet zo blij.

http://giant.gfycat.com/AssuredDecisiveGangesdolphin.gif

Hij zucht en steunt en ziet het straks in Game 6 weer helemaal misgaan, aangezien hij weet dat LeBron James in Miami geen vijf fouten aan zijn broek gaat krijgen en ook wel meer dan zeven punten gaat scoren.

Take it easy, Legend. Alles kan nog goedkomen.

LeBron en Dwyane Wade konden er wel om lachen, vooral toen een journalist de geniale vraag stelde of de twee zelf het blazen wel eens als verdedigende tactiek hadden gebruikt.

Tip: Vanavond is Game 6 in de series tussen Miami en Indiana. Dit wordt uiteraard must-see televisie, dus zorg dat je er klaar voor bent. Heat leidt met 3-2 en is bij winst zeker van een vierde NBA Finals op rij. Blaast de Born Blower zijn team met zijn laatste lucht naar een ultieme Game 7?

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen