2015 NFL Mock Draft 4.0

Door

Baylor v West Virginia

15. San Francisco 49ers – Arik Armstead, Defensive Tackle

De San Francisco 49ers beginnen weer van vooraf aan en terwijl de offense wel redelijk staat, heeft vooral de defensie impulsen nodig. De eerste moet komen van Arik Armstead, de stevige defensive tackle van Oregon.

14. Miami Dolphins – Trae Waynes, Cornerback

De Dolphins hebben een cornerback nodig, dus waarom niet meteen gaan voor de beste? Trae Waynes van Michigan State heeft de beste papieren en de beste kwaliteiten om naar Miami te verkassen

13. New Orleans Saints – Randy Gregory, Outside Linebacker

Ook de New Orleans Saints mogen twee keer kiezen in de eerste ronde, als gevolg van de Jimmy Graham trade met Seattle. Het is niet aannemelijk dat de Saints, die juist gaan inzetten op een grondoffensief, nu een wide receiver gaan kiezen. Linebacker Randy Gregory zou weleens van Nebraska naar NOLA kunnen verhuizen.

12. Cleveland Browns – Kevin White, Wide Receiver

De Cleveland Browns mogen ook dit jaar twee keer kiezen in de eerste ronde. Hoewel ze ook zouden kunnen gaan voor Marcus Mariota, is het verstandiger om twee keer te graaien in de pot waar de beste spelers in zitten. Keuze één is voor Kevin White, de wide receiver van West Virginia

11. Minnesota Vikings – Devante Parker, Wide Receiver

De Minnesota Vikings missen nog een playmaker in de vorm van een wide receiver. Kevin White staat ook nog op het bord, maar de Vikings kunnen Teddy Bridgewater herenigen met zijn teammaatje van Louisville, Devante Parker.

Ook leuk om te lezen