2015 NFL Mock Draft 4.0

Door

Alabama v LSU

26. Baltimore Ravens – Breshad Perriman, Wide Receiver

De Baltimore Ravens zagen veel wide receivers weggaan en zijn dus wanhopig op zoek naar wapens voor Joe Flacco. Alleen de kleine, 36-jarige Steve Smith geldt als fatsoenlijke receiver, dus zou bijvoorbeeld de lange Breshad Perriman een welkome aanvulling zijn.

25. Carolina Panthers – D.J. Humphries, Offensive Tackle

De Carolina Panthers grossierden vorig seizoen in fouten, net als de rest van de NFC South. Cam Newton blijkt het team niet alleen te kunnen dragen en moet de tijd krijgen om zijn plays te maken. Met D.J. Humphries krijgt de lijn van Carolina een behoorlijke boost.

24. Arizona Cardinals – P.J. Williams, Cornerback

Patrick Peterson en P.J. Williams, het klinkt al als een goed duo van cornerbacks. Peterson als ultieme zone-corner en P.J. Williams die zowel bump-and-run als op een eiland kan spelen; de Cardinals zouden hem maar wat graag willen halen.

23. Detroit Lions – Jordan Phillips, Defensive Tackle

De Detroit Lions haalden Haloti Ngata om de gaten die Ndamukong Suh en Nick Fairley achterlieten, te vullen. Maar alleen lukt dat natuurlijk niet. Vandaar dat de Lions zich richten op Jordan Philips, defensive tackle van Oklahoma

22. Pittsburgh Steelers – Jalen Collins, Cornerback

De Steelers zitten verlegen om secondary spelers. Oude rotten Ike Taylor en Troy Polamalu hielden ermee op, dus is de weg vrij voor bijvoorbeeld Jalen Collins (#32 foto boven). Collins is één van de top corners uit de Draft en hoeft alleen nog maar aan zijn techniek te werken om vol mee te kunnen draaien in de NFL.

21. Cincinnati Bengals – Malcom Brown, Defensive Tackle

Ook de Bengals kunnen wat extra hulp in de secondary gebruiken, maar mocht hij nog op de lijst staan, dan is Malcom Brown ook van harte welkom bij Cincinnati. De grote man van de Texas Longhorns kan de Bengals wat extra kracht op lijn geven, iets wat nodig is in de steeds fysieker wordende AFC North.

Ook leuk om te lezen