2015 NFL Mock Draft 4.0

Door

Clemson v Georgia

20. Philadelphia Eagles – Landon Collins, Strong Safety

Chip Kelly haalde al cornerbacks naar Philadelphia, maar een echte aanvulling op de strong safety positie miste nog. Landon Collins is met afstand de beste safety in de Draft en zou prima passen bij de Eagles.

19. Cleveland Browns – Eddie Goldman, Defensive Tackle

De tweede keuze van de Browns moet de D-line wat extra impulsen geven. Eddie Goldman is daarvoor de uitgelezen man. De defensive tackle van Florida State

18. Kansas City Chiefs – Andrus Peat, Offensive Tackle

De Kansas City Chiefs hebben een wide receiver nodig, maar die kan, dankzij de ruime keuze dit jaar, ook nog later worden opgepikt. Nee, eerst maar eens werken aan een O-line die gaten kan maken voor running back Jamaal Charles. Andrus Peat staat nog op het bord en zou een prima aanvulling zijn.

17. San Diego Chargers – Todd Gurley, Running back

San Diego is op zoek naar een nieuwe running back, na het vertrek van Ryan Mathews naar Philadelphia. Todd Gurley mag dan wel terug komen van een blessure, hij is de beste running back in deze Draft. Grote kans dat Gurley eindigt in San Diego.

16. Houston Texans – Nelson Agholor, Wide Receiver

Na het vertrek van Andre Johnson zijn de Houston Texans op zoek naar een maatje voor De’Andre Jordan. Nelson Agholor, de snelle receiver van USC, lijkt een buitenkansje voor de Texans.

Ook leuk om te lezen