2015 NFL Mock Draft 4.0

Door

460957960

32. New England Patriots – Cameron Erving, Center

De Super Bowl kampioen heeft een aantal sleutelposities op te vullen, maar hopen die versterkingen vooral later in de Draft aan te trekken. Vooral de O-line blijft een groot vraagteken. Cameron Erving zou een prima aanvulling zijn, die zowel op center als op de tackle positie kan spelen. Als ze hun keuze niet al niet ruilen voor andere picks.

31. New Orleans Saints – Byron Jones, Cornerback

De tweede keuze van de New Orleans Saints in de Draft van 2015 en daarmee gaan ze een speler aan de secondary toevoegen. Byron Jones lijkt een topper in wording en zou ook als free safety kunnen spelen. Twee vliegen in één klap voor de Saints.

30. Green Bay Packers – Marcus Peters, Cornerback

De Green Bay Packers zijn bezig met het versterken van de secondary. Vorig jaar werd safety HaHa Clinton-Dix gekozen en dit jaar komt daar nog een cornerback bij. Marcus Peters past in het straatje van de Packers en kan ook de begeleiding van meerdere veteranen krijgen die hij nodig heeft.

29. Indianapolis Colts – Ereck Flowers, Offensive Tackle

De Indianapolis Colts moeten hun offensive line versterken en met Ereck Flowers nog op het draft board, lijken ze hun man gevonden te hebben

28. Denver Broncos – T.J. Clemmings, Offensive Tackle

Peyton Manning blijft nog een jaartje in Denver en als hij afscheid wil nemen met een Super Bowl, dan moet hij wat bescherming krijgen. Insert offensive tackle T.J. Clemmings en het probleem is opeens een stuk minder groot.

27. Dallas Cowboys – Melvin Gordon, Running Back

DeMarco Murray verkaste naar Philadelphia, dus lijkt Melvin Gordon de geschikte vervanger. De offensive line hadden de Cowboys al, nu nog de juiste running back.

Ook leuk om te lezen