NFL 3-on-3: De kersteditie

Door

De Real Refs zijn terug
Het is het kerstweekend. Wat zou voor jou het ideale kerstcadeau zijn voor de NFL-fans?

PB: De Bears in de play-offs natuurlijk. Maar dat is allang niet meer mogelijk. Dus moeten we het maar doen met iets kleins als foutloos gefloten wedstrijden. Dit seizoen hebben de referee’s wat mij betreft teveel wedstrijdbeslissende fouten gemaakt en dat is zonde. Zeker omdat werkelijk iedere game telt.

CvD: Een play-off seizoen vol met spannende en gedenkwaardige wedstrijden. Door de vele blessures is het nog geen gedenkwaardig seizoen geworden met veel teams die niet presteren zoals we van ze verwachten. Gelukkig kan dit allemaal goed gemaakt worden in de play-offs en het is te hopen dat we tot en met de Super Bowl wat spannende wedstrijden te zien krijgen, zonder dat we het na afloop over de scheidsrechterlijke dwalingen hebben.

MF: Minder blessures volgend jaar, vooral die te maken hebben met de knie. Jamaal Charles, Le’Veon Bell, LeSean McCoy, Ryan Clady, Cameron Wake, Jordy Nelson, Arian Foster, Steve Smith, Joe Flacco, Terrell Suggs, Kelvin Benjamin. Dat is een lange lijst met namen die we wat vaker op een veld hadden willen zien dit seizoen.

Ook leuk om te lezen