NFL 3-on-3: Blijven de Carolina Panthers ongeslagen?

Door

Tennessee Titans v Kansas City Chiefs
De wild card race in de AFC is nog spannend. Welke twee teams weten zich op deze manier te plaatsen voor de play-offs?

SB: Er zijn voor aanvang van week 13 nogal wat gegadigden die aanspraak mogen maken op een wild card. De Steelers mogen niet ontbreken en ik ga er dan maar vanuit dat dit team aan de haal gaat met een WC’tje. Die andere geef ik aan de Jets, omdat ik die liever in de play-offs zie dan de Chiefs. De Bills gaan het denk ik helaas niet redden. Het is spannend en dat is alleen maar leuk voor ons als kijker.

CvD: De Chiefs zijn het team in vorm in de AFC en ik zie ze zelfs als serieuze kanshebber om de Super Bowl te halen. De andere plek gaat tussen de Steelers, Jets en Bills. De Bills zullen al hun vier laatste wedstrijden moeten winnen om een kans te hebben op de play-offs. Gezien het programma kan dit. De Steelers en Jets hebben een lastiger programma. De Steelers zullen of bij de Bengals of thuis van de Broncos moeten winnen om het te halen. Ik hoop dat de Jets het gaan halen, maar het kan goed zijn dat de Bills-Jets wedstrijd op de laatste dag de doorslag gaat geven. De Jets verliezen dan niet nog een keer van hun oude coach.

TK: Kansas City Chiefs sowieso: hebben een, op het oog, niet al te zwaar programma en zijn gewoon best goed bezig.
Het tweede team is echter een compleet ander verhaal, zoveel mogelijkheden.
Na afgelopen weekend hoop ik op Pittsburgh, want als de tandem ‘Big Ben – Brown’ eenmaal rijdt is het smullen. Maar het allermooiste scenario zou zijn als de laatste wedstrijd Jets @ Bills de rechtstreekse ontknoping wordt voor de laatste wildcard plek. Onderling duel, Rex tegen zijn oude team. En alle sentimenten die nog meer spelen. Mooier kan het niet.
Tot zover het dromen.
Alle schema’s naast elkaar gok ik op Pittsburgh met als outsiders de Jets en de Texans(want Indianapolis wint de NFC south).

2 Reacties
  1. Pieter 8 jaar ago

    Echt een stomme vraag lui, maar kan iemand mij nog eens uitleggen hoe dat ook alweer zit met wild cards, in the hunt zijn en wat je kansen als team zijn in die posities? Ik Snap er eigenlijk geen ruk van.

    • Jeroen 8 jaar ago

      @Pieter, Er zijn 8 divisies verdeeld over de AFC en de NFC. De winnaar van elke divisie gaat naar de play-offs. Dus 8 teams.

      Maar daarnaast zijn er 2 wildcards voor zowel de AFC als de NFC. Deze gaan naar de vijfde en zesde plaats van de AFC en de NFC. Dus in totaal gaan er 12 teams naar de play-offs.

      ‘In the hunt’ betekend dat een team nog kans maakt om vijfde of zesde te worden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen