NFL 3-on-3: Blijven de Carolina Panthers ongeslagen?

Door

San Francisco 49ers v Houston Texans
Blaine Gabbert verrast iedereen als de nieuwe quarterback van de 49ers. Is hij de toekomst van San Francisco of moet de ploeg na het seizoen op zoek naar een nieuwe spelverdeler?

SB: Eerst was Alex Smith de verlosser, toen Kaepernick en dan nu ineens Gabbert. De 49ers hebben vooral op andere posities dringend versterking nodig. Ik heb nog altijd vertrouwen in Kaepernick, die is zijn talent echt niet zomaar ergens verloren. Door alles wat er gebeurd is, is dit seizoen een deceptie geworden en het vertrouwen in elkaar tot onder het vriespunt gezakt. Komende zomer weer naar elkaar toegroeien en een paar goede krachten binnen hengelen. En dan kan Kaep gewoon weer onder center spelen.

CvD: De quarterback is niet het probleem in San Francisco, maar het gebrek aan kwaliteit op andere posities. Natuurlijk speelde Kaepernick al twee seizoenen niet goed, maar hij heeft niet voor niets de Super Bowl gehaald. Het wordt tijd voor een nieuw gezicht voor de groep, iemand van buitenaf in plaats van uit de eigen organisatie. Want Kaepernick heeft nog altijd meer potentie dan Gabbert of welke quarterback er realistisch gezien beschikbaar is voor volgend seizoen.

TK: Opportunisme en sport, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Drie seizoenen geleden loodse Kaepernick zijn team naar de Superbowl(verloren maar dat is een detail). Het jaar erna scheelde het een paar centimeter naar ik meen. Alleen de vrije val die erna volgde is verrassend te noemen. Natuurlijk is er veel kwaliteit ingeleverd, dat heeft ook zijn weerslag op de QB. Alleen nu blijkt dat Gabbert wel kan winnen met dit team.
Als Gabbert deze stijgende lijn door kan trekken, en de 49ers kunnen van Kaep en zijn vreselijk dure contract af, dan zou ik er een strik omheen doen en investeren in de rest van het team. Dan komen ze er wel weer in San Francisco.

2 Reacties
  1. Pieter 8 jaar ago

    Echt een stomme vraag lui, maar kan iemand mij nog eens uitleggen hoe dat ook alweer zit met wild cards, in the hunt zijn en wat je kansen als team zijn in die posities? Ik Snap er eigenlijk geen ruk van.

    • Jeroen 8 jaar ago

      @Pieter, Er zijn 8 divisies verdeeld over de AFC en de NFC. De winnaar van elke divisie gaat naar de play-offs. Dus 8 teams.

      Maar daarnaast zijn er 2 wildcards voor zowel de AFC als de NFC. Deze gaan naar de vijfde en zesde plaats van de AFC en de NFC. Dus in totaal gaan er 12 teams naar de play-offs.

      ‘In the hunt’ betekend dat een team nog kans maakt om vijfde of zesde te worden.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen