Panthers nog niet zeker van eerste pick

Door

De Carolina Panthers weten nog niet wie ze zullen kiezen als eerste pick in de NFL draft volgende week.

In een interview met The Associated Press sprak general manager Marty Hurney lovende woorden over Auburn quarterback Cam Newton, maar benadrukte dat ze nog geen keuze gemaakt hebben en er was ook nog geen vraag van een ander team om de eerste keuze over te nemen.

,,Mocht de draft morgen zijn dan kunnen we vooruit gaan en beslissingen maken,” zei Hurney. ,,Maar we hebben nog een week en we zullen al onze opties eens op een rijtje zetten.”

Newton is de populaire keuze in veel mock drafts. In zijn enige seizoen als starter bij Auburn won hij de Heisman Trophy als beste speler in het land en leidde hij de Auburn Tigers naar het Nationaal Kampioenschap.

De Panthers hebben dringend offensieve hulp nodig nadat ze amper 16 touchdowns hebben gemaakt in een miserabel seizoen vorig jaar.

Versterking op de defensive line is ook welkom, daarom is Alabama Crimson Tide defensive tackle Marcel Dareus misschien wel een veiligere keuze op nummer 1.

Wat Carolina ook kan doen is hun eerste pick wegtraden om zo meer picks te hebben, daar ze geen keuze hebben in de tweede ronde. Tot nog toe toonde nog geen enkel team interesse.

,,Volgende week zullen de telefoontjes binnenkomen,” zei Hurney. ,,We hebben nog een week de tijd om onze beslissing te maken. Op het einde van de dag wil je gewoon de juiste beslissing gemaakt hebben.”

Foto: nfldotcom.files.wordpress.com

 

Ook leuk om te lezen