Nets willen Williams zeker behouden

Door

Billy King, general manager van de New Jersey Nets, gelooft dat zijn team guard Deron Williams een contract van lange duur zal kunnen geven wanneer de NBA en zijn spelers een nieuwe arbeidsovereenkomst hebben gevonden.

Williams werd naar New Jersey gehaald in een trade met de Utah Jazz gedurende afgelopen seizoen. Hij heeft nog een jaar op zijn contract staan met optie voor nog een volgend.  Hij zou wel graag een langetermijncontract ondertekenen.

,,Mijn gevoelens zijn nog niet veranderd sinds de minuut dat we Williams hier hebben gehaald,” zei King. ,,Hoe meer we praten en hoe beter ik hem leer kennen, des te meer voel ik aan dat hij weet in welke richting we willen met onze franchise. We hadden al constructieve gesprekken en ik kan u zeggen dat we in de goede richting gaan.”

King kondigde ook aan dat center Brook Lopez, die nog nooit een wedstrijd miste in zijn drie jaar in de NBA, volgende week onder het mes moet voor een operatie aan zijn rechterarm. King wou de situatie in de NBA niet bespreken, maar zegt dat ze zich niet zullen inhouden om het team te verbeteren gedurende het offseason.

,,We staan er niet slecht voor,” zei King. ,,We hebben wat geld over met de huidige overeenkomst. We hebben heel wat draft picks, dus kan er veel goeds gebeuren. Maar we moeten een nieuwe overeenkomst hebben voor we dingen kunnen doen.”

Foto: mstucko.files.wordpress.com

 

Ook leuk om te lezen