NFL 3-on-3: Kunnen de Broncos de Patriots stoppen?

Door

Divisional Playoffs - Baltimore Ravens v New England Patriots
De Denver Broncos zijn de laatste tegenstander van de Patriots van dit seizoen die een winning record hebben. Gaat het New England lukken om ongeslagen te blijven in het reguliere seizoen?

SB: Een lastige stelling. Ze moeten nog zes reguliere wedstrijden spelen. Hoezeer ik het zo ook gun – terwijl ik geen fan ben – denk ik niet dat ze ongeslagen blijven. De topper tegen de Broncos wordt er eentje om bij te likkebaarden, maar toch denk ik niet dat de Broncos gaan stunten. Ik verwacht eerder een verrassende nederlaag tegen één van de mindere teams. Verder weet ik zeker dat Brady liever met de troffee in zijn handen staat aan het einde van de rit, dan dat-ie ongeslagen de play-offs in gaat en vervolgens aan het kortste eind trekt. Hoewel hij gretig genoeg is om ook een ongeslagen seizoen inclusief Super Bowl op zijn palmares te willen kunnen bijschrijven, natuurlijk. Dat moet dan dit seizoen gebeuren. Hoe dan ook, het zijn mooie tijden voor Brady en de Pats en dat kan alleen nog maar mooier worden. Hopelijk gaan ze niet ten onder aan hun eigen – terechte – arrogantie en suprematie.

MvD: Ze maken een goede kans om ongeslagen te blijven, mits er gewonnen wordt in Denver en mits er weinig dragende spelers uitvallen. Als de divisie eenmaal is gewonnen, is het voor de Patriots vooral zaak om de spelers gezond te houden (zeker als je in de laatste wedstrijd nog tegenover Ndamukong Suh staat). Het zit er zeker in, maar of Bill Belichick wil kiezen voor een ongeslagen regular season in plaats van nog een nieuwe Super Bowl-trofee? Ik zou het wel weten.

NP: Het is al een wonder dat de Patriots nu nog ongeslagen zijn. Brady & Belichick raken elke week cruciale spelers kwijt, maar een tegenstander heeft er nog niet van weten te profiteren. Dus mocht er niemand de komende weken geblesseerd uitvallen, dan ja, maar anders zie ik het somber in. Overigens, met een ongeslagen record tijdens regular season zie ik ze niet de Superbowl winnen. Verliezen ze nog tijdens regular season, dan wel.

1 Reactie
  1. Jetsfan 8 jaar ago

    Ja dus, de Broncos hebben de Patriots gestopt. Maar die eerste nederlaag is na gisteravond wel de Patriots’ laatste zorg. Gevrees moet worden voor het einde van Gronkowski’s seizoen. Ik als van fan de vijand hoop dat aan het succes van de Pats snel een einde komt, maar niet op deze manier. Prachtspeler die Gronkowski. Ook uitstekende reactie van Brady die niks wilde horen over vuil spel. En terecht.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen