NFL 3-on-3: Kunnen de Broncos de Patriots stoppen?

Door

Divisional Playoffs - San Francisco 49ers v Carolina Panthers
Vorig seizoen waren de Panthers 3-8-1 na twaalf wedstrijden en leken ze uitgeschakeld voor de play-offs. Vier zeges op rij bracht Carolina nog in de play-offs. Van welk team kunnen we een vergelijkbare serie verwachten dit jaar?

Sander Baarsma (SB): Wie wordt de comeback kid van dit seizoen? Interessante stelling. Geheel onpartijdig ben ik niet, omdat ik Jameis Winston een dijk van een quarterback vind en daarom zeg ik – wellicht tegen beter weten in – dat de Bucs ons gaan verrassen. Maar de Bucs staan er met 5-5 niet heel vervelend voor natuurlijk. Dus ik zal een ander team pakken, al is het maar om Klaas-Jan mentaal te ondersteunen: de Baltimore Ravens. Die gaan ondanks het gemis van Flacco een one eighty doen (en dan heb ik het niet over darts) en vriend en vijand verrassen met een play-off spot (ain’t gonna happen KJ haha).

Merlijn van Dierendonck (MvD): Er zijn nog veel divisies die nog open liggen, dus het kan nog alle kanten op. Zeker in de NFC East en de AFC South gaan we nog een verrassing zien. Bold prediction: de Houston Texans.

Neal Petersen (NP): Ik ben onder de indruk geraakt van de Buffalo Bills in hun MNF affiche tegen de New England Patriots. Of het zo’n streak zal worden als bij de Panthers? Nee, dat zeker niet. Maar gezien het programma dat ze nog hebben geef ik ze nog wel een kans om zich te plaatsen voor de play-offs. En, laten we hem zeker niet vergeten, ze hebben Rex Ryan. Die man kan dingen met zijn teams.

1 Reactie
  1. Jetsfan 8 jaar ago

    Ja dus, de Broncos hebben de Patriots gestopt. Maar die eerste nederlaag is na gisteravond wel de Patriots’ laatste zorg. Gevrees moet worden voor het einde van Gronkowski’s seizoen. Ik als van fan de vijand hoop dat aan het succes van de Pats snel een einde komt, maar niet op deze manier. Prachtspeler die Gronkowski. Ook uitstekende reactie van Brady die niks wilde horen over vuil spel. En terecht.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen