WWE News: The Miz, Tribute to the Troops

Door
The Miz (Foto: WWE)

The Miz gastpresentator Extra
The Miz is vanavond gastpresentator bij het entertainmentprogramma Extra. ‘The Most must see Champion in the history of the WWE’ zal plaatsnemen naast presentatrice Maria Menounos. Het is niet de eerste keer dat Menounos en The Miz elkaar treffen. Maria Menounos heeft tijdens WrestleMania 28 in de ring gestaan voor een Diva’s tag-team match. Ze nam het, samen met Kelly Kelly, op tegen Beth Phoenix & Eve Torres. Menounos wist de toenmalige WWE Diva’s Champion Beth Phoenix te pinnen en daarmee de overwinning voor haar team te pakken.

WWE Tribute to the Troops
WWE CEO Vince McMahon en WWE sterren Layla, Eve Torres, R-Truth en The Miz zijn gisteren teruggekeerd uit het Midden-Oosten. De WWE afvaarding heeft, in het kader van WWE Tribute to the Troops, een bezoek gebracht aan het supervliegdekschip USS John C. Stennis.

Waterschade WWE sterren
Een groot aantal WWE Superstars en Diva’s hebben dinsdag, tijdens de TV-opnames van SmackDown en WWE Main Event, waterschade aan hun kleding en bezittingen opgelopen. Tijdens het opnemen van een aantal backstage programma-items ging het sprinklersysteem aan in het CenturyLink Center in Bossier City, Louisiana. Bovendien werd alle elektriciteit uitgeschakeld waardoor de WWE medewerkers in het donker hun kleding, bezittingen en apparatuur in veiligheid moesten brengen. Waarschijnlijk is het sprinklersysteem inwerking getreden door de warmte afkomstig van de lichten die worden gebruikt voor de opnames.

Ook leuk om te lezen