WWE News: John Cena, CM Punk, NXT

Door

John Cena geblesseerd
John Cena heeft op Twitter bekend gemaakt dat hij vandaag een MRI-scan aan zijn linkerknie moet ondergaan. Cena raakte tijdens Monday Night Raw in Dayton, Ohio geblesseerd nadat hij op een vreemde manier landde tijdens het verlaten van de ring. De voormalige WWE- en World Heavyweight Champion geeft verder aan op Twitter dat hij vandaag wel in actie zal komen tijdens de SmackDown TV-opnames in Grand Rapids, Michigan.

CM Punk bereikt mijlpaal
CM Punk heeft gisteren een mijlpaal bereikt. ‘The Voice of the Voiceless’ was maandag 365 dagen WWE Champion. Hij won meeste prestigieuze WWE titel vorig jaar tijdens de Survivor Series in New York City. Dankzij zijn overwinning tegen John Cena en Ryback in de WWE Championship Triple Threat Match tijdens Survivor Series 2012 heeft hij het volledige jaar als WWE Champion vol gemaakt.

NXT Superstars debuteren
NXT Superstars Roman Reigns, Dean Ambrose en NXT Champion Seth Rollins hebben zondag tijdens Survivor Series hun WWE debuut gemaakt. NXT is het, in Florida gevestigde, opleidinginstituut van de WWE. Reigns, Ambrose en Rollins vielen Ryback aan tijdens de WWE Championship Triple Threat Match. Tijdens Monday Night Raw sloegen de drie ‘outsiders’ opnieuw toe en crashte Ryback voor de tweede keer in twee dagen door de commentatorentafel.

WWE TLC
De laatste pay-per-view show van het jaar vindt plaats op zondag 16 december in het Barclays Center in Brooklyn, New York. Er zijn officieel nog geen matches bekend gemaakt door de WWE maar advertenties in de regio New York/New Jersey wijzen op: CM Punk vs. Ryback in een WWE Championship Match en John Cena vs. ‘Mr. Money in the Bank’ Dolph Ziggler. Verder is de verwachting dat World Heavyweight Champion The Big Show en uitdager Sheamus elkaar treffen in een Chairs Match. WWE TLC is de eerste WWE show in het Barclays Center, de nieuwe thuishaven van NBA team de Brooklyn Nets.

Ook leuk om te lezen