WrestleMania opponent Triple H, Nikki Bella onder het mes, WWE in Amsterdam & Brussel

Door

20160125_1920x1080_Fastlane-MATCH-TripleThreatBrock Lesnar, Roman Reigns en Intercontinental Champion Dean Ambrose nemen het in de nacht van 21 op 22 februari tijdens WWE Fastlane tegen elkaar op in een Number One Contender Triple Threat Match. De winnaar treft WWE World Heavyweight Champion Paul ‘Triple H’ Levesque in de main event van WrestleMania 32.

• Lees ook: TRIPLE H WINT ROYAL RUMBLE EN WWE TITLE

Nikki Bella onder het mes
Nikki Bella moet een nekoperatie ondergaan. Dat heeft de tweevoudig Divas Champion bekendgemaakt in de reality serie Total Divas. Waarschijnlijk is Bella een jaar uit de roulatie.

artist-wwe-benl-mediumWWE heeft een aantal wijzigingen doorgevoerd in de line-ups van de WWE Live: WrestleMania Revenge events in Amsterdam en Brussel.

Amsterdam
Roman Reigns blijft vrijdag 15 april de grote publiekstrekker in de Ziggo Dome (rode tour). Verder zijn Sheamus, Ryback, Kane en Charlotte aan de card toegevoegd. Ook Bray Wyatt, Luke Harper, Erick Rowan, Braun Strowman en de Dudley Boyz geven acte de présence in de hoofdstad.

Brussel
Chris Jericho, Dean Ambrose, Kevin Owens en Alberto Del Rio zijn woensdag 21 april de headliners in Brussel (blauwe tour). Tevens maken The New Day, Paige, The Usos, Big Show en Kalisto hun opwachting in Vorst Nationaal.

Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen