VIDEO: Buckets #9

Door

STILLS BUCKET #9 27052015 7

Aflevering negen alweer van Buckets. De play-offs zijn nog steeds in volle gang en er is dus weer genoeg te bespreken voor Daan van Kooten en zijn gasten. Deze week zitten SportAmerika-redacteur Pieter Horstman en Sport1-commentator Frank Vischschraper aan tafel.

De drie heren bespraken allereerst wie hun favoriete commentator is bij NBA-wedstrijden. Daarnaast kwam de indrukwekkende prestatie van LeBron James tijdens deze play-offs aan bod, net als de problemen van de Houston Rockets tegen de Golden State Warriors en de rol van coach Steve Kerr bij het team uit Oakland. Verder had Pieter had over de toch wel opvallende Aussies in de NBA, waaronder Matthew Dellavedova. Kijken dus!

Volg Buckets op Twitter, Facebook en Instagram!

BUCKETS #9 – 27/5/2015 from Yiro on Vimeo.

Bekijk hier de vorige afleveringen:

Buckets #1

Buckets #2

Buckets #3

Buckets #4

Buckets #5

Buckets #6

Buckets #7

Buckets #8

3 Reacties
 1. Tony Purrel 7 jaar ago

  Steeds goede gasten bij Buckets, jongens van SportAmerika! Elson, die presentatrice van Studio Sport, Lantinga en nu weer Vischschraper. Ik vind hem samen met Geert Hammink (tip voor een volgende keer…) echt goed commentaar geven bij Sport1. Ze hebben alleen de pech dat de Conference Finals werkelijk geen ene moer aan waren.

  Jezus, wat een trieste matchups. De Hawks werden eindelijk ontmaskerd als matige ploeg. En niet alleen omdat Korver niet mee kon doen. Gewoon een matige ploeg die met een makkelijke loting (Nets en Wizards zonder Wall) in de Conference Finals geraakten. Het is me een raadsel hoe zij 60 keer wonnen in het regular season. De Rockets hadden de pech dat ze met die klaploper van een Jason Terry moesten starten. Met Beverley en die Europese bigman, waar ik de naam van kwijt ben, hadden ze het de Warriors moeilijk kunnen maken.

  Zo hebben alleen de Spurs en Clippers een leuke indruk achtergelaten deze play-offs. Warriors en Cavaliers overigens wel terecht naar de finale. De Warriors hebben de mazzel dat ze heel zijn. Dat moet ze toch de titel opleveren tegen de gehavende ploeg van LeBron?

  • Bahadir 7 jaar ago

   Ik mis de Pacers met Paul George, de Heat en vooral de Thunder in de Playoffs. Hoop dat we volgend seizoen wel een fatsoenlijk seizoen kunnen meemaken, zonder dat zo een beetje alle sterspelers geblesseerd raken of op één/anderhalf been spelen.

  • Bedankt voor je reactie Tony! Much appreciated!

   Enkel puntje: GSW heeft mazzel? Zelfs met de Cavs op volle sterkte gaat dit team de titel pakken. Ze spelen een historisch seizoen. Niet enkel qua club, maar NBA-wise. Niemand domineert dit seizoen zo als GSW, ook de in de play-offs. Ze gingen makkelijk voorbij een niet te onderschatten NO-team, stuurden de oersterke Grizzlies huiswaarts en lieten dan eigenlijk niets heel van Houston.

   Voor mij mogen de Cavs blij zijn als ze 2 games winnen en dan enkel omdat GSW wat last gaat hebben van de zenuwen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen