VIDEO: Buckets #11

Door

Buckets11

Nieuwe week, nieuwe Buckets! Met de NBA Finals 2015 in volle gang is er voor de heren aan tafel genoeg om over te praten. Er wordt dan ook uitgebreid aandacht besteedt aan de eerste drie games en alle prachtige verhaallijnen die hieruit tot nu toe voortgekomen zijn.

Aan tafel deze zit, naast Daan van Kooten en Pieter Horstman, Yannick Franke die zich dit seizoen ontpopte tot één van de grote mannen in de Nederlandse Eredivisie. De 19-jarige guard werd topscorer van de Nederlandse competitie en had een groot aandeel in een succesvol seizoen voor Rotterdam Basketball, waarin de club voor het eerst in zes jaar de play-offs haalde. Ook werd hij verkozen tot Most Improved Player. Dit seizoen leverde hem dan ook een uitnodiging voor het Nederlands Team op en het zou wel heel gek moeten lopen als hij niet in actie zal komen op het EK Basketball deze zomer.

Ook staat Franke op de 41e plaats op een lijst, gepubliceerd door www.draftexpress.com, met de grootste internationale talenten die zelfs nog wel eens de overstap zouden kunnen maken naar de NBA. Kijken dus!

Volg Buckets op Twitter, Facebook en Instagram!

Bekijk hier de vorige afleveringen van Buckets

Foto’s: Yiro

Ook leuk om te lezen