Triple H in International Sports Hall of Fame

Door

WM29_04072013jg_3263Paul ‘Triple H’ Levesque is opgenomen in de International Sports Hall of Fame. De ceremonie vond gisteren plaats tijdens het Arnold Schwarzenegger Sports Festival in Columbus, Ohio.

In een gevalletje: ‘dat kan geen toeval zijn’ wordt Arnold Schwarzenegger op zaterdag 28 maart, de dag voor WrestleMania 31 in Levi’s Stadium, opgenomen in de WWE Hall of Fame.

Paul Triple H LevesquePaul Levesque is tegenwoordig werkzaam achter de schermen als Executive Vice President, Talent, Live Events & Creative, hij is de één na machtigste man (na schoonvader Vince McMahon) in de WWE. De dertienvoudig WWE/World Heavyweight Champion heeft de ring een aantal jaren geleden ingeruild voor een kantoor op de vierde etage van Titan Tower, het hoofdkantoor van WWE, in Stamford, Connecticut. Ook is Levesque de drijvende kracht achter de realisatie van het WWE Performance Center in Orlando, Florida.

‘The Game’ stapt nog maar sporadisch in de ring. Vorig jaar nam hij het bij WrestleMania 30 op tegen Daniel Bryan en kwam hij samen met Evolution partners Randy Orton & Batista twee keer in actie tegen The Shield. Dit jaar gaat Triple H bij WrestleMania 31 de strijd aan met WCW icoon Sting.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen