‘Superfly’ Jimmy Snuka gearresteerd

Door

wwf_legend_jimmy_superfly_snuka_1WWE heeft het legends contract met ‘Superfly’ Jimmy Snuka ontbonden en alle verwijzingen naar de voormalige superstar van de website verwijderd. De 72-jarige Snuka werd dinsdag gearresteerd vanwege de dood van zijn toenmalige vriendin Nancy Argentino in mei 1983. Begin jaren 80 was Snuka een van de populairste performers in de WWE.

WWE Night of Champions
Seth Rollins komt tijdens WWE Night of Champions twee keer in actie. In de nacht van 20 op 21 september verdedigt The Architect de United States Title tegen John Cena en zet hij de WWE World Heavyweight Title op het spel tegen Sting. Ook neemt Charlotte -de dochter van WWE Hall of Famer Ric Flair- het op tegen regerend Divas Champion Nikki Bella.

Brock Lesnar MSGWWE in MSG op WWE Network
Het WWE Live event in New York wordt in de nacht van 3 op 4 oktober live uitgezonden op het WWE Network. Brock Lesnar neemt het in Madison Square Garden op tegen Big Show. Ook viert Chris Jericho zijn 25-jarige jubileum in de ring – Y2J debuteerde als pro-wrestler op 3 oktober 1990 in Ponoka, Alberta, Canada- tegen Lance Storm, met een match tegen Kevin Owens.

Barrett afwezig
Bad News Barrett komt de komende weken niet in actie in de ring vanwege de opnames van de film Eliminators in Engeland.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen