Preview: WWE Money in the Bank 2015

Door

20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_LadderMatch
Zondag 14 juni is het alweer tijd voor WWE Money in the Bank. Bij uitstek dé show waar grote WWE supersterren geboren worden. Het winnen van de Money in the Bank Contract Ladder Match is voor veel mannen het turning point in hun carrière. Want win je de match, dan win je een contract welke je kunt inwisselen voor een titelmatch tegen de WWE World Heavyweight Champion. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is zes tegenstanders verslaan en de koffer die boven de ring hangt weten te bemachtigen. Appeltje, eitje. WWE Money in the Bank is live te zien op het WWE Network.

Behalve de Money in the Bank Contract Match vinden er natuurlijk nog meer must-see matches plaats. Mijn voorspellingen:

Neville vs. Sheamus vs. Randy Orton vs. Roman Reigns vs. Dolph Ziggler vs. Kane vs. Kofi Kingston.
Money in the Bank Contract Ladder Match
Eén van de leukste matches van het jaar is toch wel de Money in the Bank Contract Ladder Match. Om snel door de deelnemers van dit jaar heen te gaan: Neville is nog te groen voor een titelkans, Dolph Ziggler heeft zijn Money in the Bank moment al gehad, Kane doet vooral mee om Roman Reigns tegen te werken en niet per se voor de winst, een winnende Sheamus past op geen enkele manier in de huidige storyline verhoudingen en Randy Orton heeft geen contract nodig om de WWE World Heavyweight Champion uit te dagen.

Vorig jaar won Seth Rollins deze match en het staat nog steeds op ieders netvlies gebrand hoe hij tijdens WrestleMania 31 richting de ring rende om succesvol zijn contract in te cashen tijdens de match van Brock Lesnar (toenmalig champion) tegen Roman Reigns. Dat gezegd hebbende én wetende dat Brock aanstaande maandag zijn opwachting maakt tijdens RAW, ga ik ervanuit dat Roman Reigns dit jaar als winnaar uit de bus zal komen. Ook omdat er dan een interessante driehoeks-rivaliteit ontstaat tussen de voormalig Shield broers Seth Rollins (C), Dean Ambrose (die momenteel achter de Rollins’ titel aan zit) en Roman Reigns.
• Voorspelling: Roman Reigns

Seth Rollins (V) vs. Dean Ambrose
WWE World Heavyweight Championship Match
20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_SethDean
De rivaliteit tussen Ambrose en Rollins is nog lang niet op zijn hoogtepunt. Nu Rollins geen steun meer heeft van The Authority moet hij bewijzen dat hij ook zonder hun hulp een wedstrijd kan winnen. Dean Ambrose heeft daarentegen de gehele WWE Universe achter zich staan, waardoor de druk om te winnen voor Rollins nóg groter wordt. Die druk kan wel eens hetgeen zijn dat hij nodig heeft. Want eerlijk is eerlijk: ook al werkt Seth Rollins op je zenuwen, het is wel een ontzettend goede WWE superstar. Gezien de mogelijkheid op een driehoeks-rivaliteit tussen de voormalig Shield leden, denk ik dat Rollins de champion blijft. Voor nu. Want een match als deze vraagt om een re-match.
• Voorspeling: Seth Rollins

John Cena vs. Kevin Owens
Champion vs. Champion Match
20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_CenaOwens
Kevin Owens heeft bewezen dat je binnen een maand van NXT superster een WWE superster kunt worden. Geloof mij, dit wordt een hele grote. John Cena is momenteel de United States Champion en Kevin Owens de NXT Champion, wat van deze match dus een Champion vs. Champion match maakt. John Cena had de afgelopen periode een vete met Rusev, waarbij hij de eerste match verloor en de re-match won. Iets in mij zegt dat dit niet wéér gaat gebeuren. Ik ga voor the rising star.
• Voorspelling: Kevin Owens.

Ryback (c) vs. Big Show
Intercontinental Championship Match
20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_RybackBigShow
The Big Guy versus The Bigger Guy. Tja… hier kan ik heel kort over zijn: Ryback blijft champion. Ik bedoel, hebben jullie gezien hoe Ryback afgelopen RAW Big Show op zijn schouders legde alsof het een niets was?
• Voorspelling: Ryback

Big E & Xavier Woods (c) vs. The Prime Time Players
Tag Team Championship Match
20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_TagMatch
De Tag Team Champions Big E en Xavier Woods van The New Day nemen het op tegen Titus O’Neill en Darren Young. Eerlijk gezegd dacht ik dat Cesaro en Tyson Kidd de enige geschikte mannen zouden zijn om de titels van The New Day af te pakken, maar nu Tyson Kidd met een gebroken nek out-of-action is, zal dit helaas niet meer gebeuren. The Prime Time Players zijn nu de logische titelkandidaten. Maar winnen, dat denk ik niet, alhoewel ik het ze absoluut zou gunnen.
• Voorspelling: The New Day

R-Truth vs. King Barrett
Kickoff Show Match
20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_Kickoff_sponsor
Sinds Bad News Barrett de King of the Ring Match heeft gewonnen gaat hij door het leven als ‘King Barrett’. Hoewel de verwachtingen hoog zijn, heeft Barrett nog niet echt kunnen waarmaken dat hij ook echt daadwerkelijk een King in the Ring is. Al met al ga ik er vanuit dat hij tijdens de Money in the Bank Kickoff Match gaat laten zien dat hij de titel ook echt waard is. Het enige wat hij daarvoor nodig heeft is zijn Bull Hammer Elbow, en daarmee zit het volgens mij wel snor.
• Voorspelling: King Barrett.

Nikki Bella (c) vs. Paige
Divas Championship Match
20150531_LIGHT_MITB_Matches_HP_Divas
Nikki Bella is momenteel de langst regerende Divas Champion die momenteel bij WWE in dienst is. Maar, zoals wel vaker gezegd wordt: all good things come to an end. Nu Paige weer terug in de schijnwerpers is, is zij de meest logische opvolger. Ze heeft al meerdere keren bewezen een Champion te kunnen zijn. Nu AJ Lee niet langer bij WWE werkt, ben ik benieuwd hoe Paige als champion zal zijn met andere rivalen.
• Voorspelling: Paige

Zo, dat waren mijn Money in the Bank 2015 voorspellingen. Laat vooral ook jouw voorspellingen achter in de comments of laat ze horen via Twitter (@JaelLeonaJulia) met de hashtag #SportAm. Veel kijkplezier!

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

1 Reactie
  1. Klaas 8 jaar ago

    Reigns mag best winnen maar dan moet hij wel net zo’n performance neerzetten als tegen Big Show tijdens Extreme Rules. Dat was een geweldig gevecht. Alleen dan krijgt hij positieve reactie. RR was te makkelijk. Al vind ik het wel veel van het goede. RR-winner en MITB-winner in hetzelfde jaar.

    Als je Roman Reigns een keer laat winnen tegen de champ in een main event van Raw dan ben je toch ook in beeld voor titelmatch? Heb je niet perse contract voor nodig.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen