Contractonderhandelingen Lesnar en McMahon in impasse

Door

RAW_03092015cm_0716De contractonderhandelingen tussen WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar en Vince McMahon, de CEO en bestuursvoorzitter van WWE, bevinden zich nog steeds in een impasse. Het contract van de 37-jarige Lesnar loopt eind maart af en beide partijen hebben nog geen nieuwe verbintenis getekend.

WrestleMania
Op zondag 29 maart verdedigt ‘The Beast Incarnate’ de WWE World Heavyweight Title tijdens WrestleMania in Levi’s Stadium tegen Roman Reigns. Verder staat Lesnar in de line-ups van Raw in Los Angeles op maandag 23 maart en de Raw na WrestleMania op maandag 30 maart in het SAP Center at San Jose, vooralsnog zijn laatste werkdag bij WWE.

UFC
Brock Lesnar is een voormalig UFC Heavyweight Champion en er zijn geruchten dat hij na zijn WWE ‘run’ terugkeert in de UFC. Lesnar gebruikt de interesse van UFC, hij mag pas na het aflopen van zijn WWE-contract officieel onderhandelen met UFC-baas Dana White, in ieder geval als onderhandelingsmiddel. Twee weken geleden zat Lesnar cageside, naast White, bij het UFC 184 evenement in het Staples Center in Los Angeles.

Jim Ross, de voormalig Executive Vice President of Talent Relations van WWE, wist een aantal weken geleden echter te melden dat Brock waarschijnlijk zijn handtekening zet onder een nieuw WWE-contract omdat hij zich zorgen maakt over zijn (lange termijn) gezondheid vanwege de gevaren, voornamelijk hersenletsel, in de octagon.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved

Ook leuk om te lezen