WWE News: SummerSlam, Orton, A.W., Raw, Laurinaitis

Door
WWE Champion CM Punk (Foto: FJ Producties)

CM Punk moet zijn WWE Championship tijdens SummerSlam verdedigen in een Triple Threat Match tegen John Cena en The Big Show. SummerSlam vindt plaats op 18 augustus in het Staples Center in Los Angeles.

Randy Orton is, na een schorsing van 60 dagen, terug in de WWE. Tijdens Monday Night  Raw maakte ‘The Viper’ korte metten met Heath Slater.

De WWE heeft excuses aangeboden voor de ongepaste opmerking van A.W. tijdens Monday Night  Raw. De agent van Titus O’Neil riep, tijdens de match met Kofi Kingston: “Titus O’Neil is like Kobe Bryant at a Colorado hotel room. He’s unstoppable!”. De opmerking is een verwijzing naar een zaak uit 2003, toen Kobe Bryant werd beschuldigd van het verkrachten van een vrouw in zijn hotelkamer in Eagle, Colorado. De aanklager heeft uiteindelijk een schikking getroffen met Bryant. WWE heeft aangeven passende maatregelen te nemen tegen A.W.

Tijdens de repetitie voor de tv uitzending van Monday Night  Raw was er een klein vuurwerkincident waardoor de Raw set vlam vatte. Uit voorzorg werden, de in de US Bank Arena in Cincinnati, aanwezige mensen geëvacueerd. WWE Superstar Chris Jericho plaatste een video van het incident op Tout: http://www.tout.com/m/enlfgc

John Laurinaitis is per direct gestopt als Senior Vice President of Talent Operations. Hij heeft aangegeven last te hebben van burn out verschijnselen. Laurinaitis blijft wel werkzaam in de WWE als producer.

Ook leuk om te lezen