Win kaarten voor WWE in Ahoy

Door

WWE WRESTLEMANIA REVENGE TOUR ROTTERDAMWoensdag 6  februari maak je op SportAmerika.nl kans op twee kaarten voor de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour in Ahoy Rotterdam. Bovendien gaat één winnaar een WWE Superstar en/of Diva ontmoeten in een Meet & Greet.

In november won SportAmerika.nl lezer Coen Dalmolen twee kaarten voor de WWE SmackDown World Tour in Brussel en een Meet & Greet met voormalig World Heavyweight Champion Jack Swagger en WWE Diva Kaitlyn. Hij schreef dit enthousiaste verslag.

WWE komt tweemaal per jaar naar Europa om daar in verschillende landen WWE live events te houden. Hoewel ik al jarenlang WWE fan ben, was het mij echter nog nooit gelukt om een show bij te wonen.

Kaitlyn BrusselEind oktober ontving ik echter een mailtje van Sport Amerika waarin stond dat ik twee kaarten voor de show in Brussel, plus een Meet & Greet voorafgaande aan de show had gewonnen. Als je zo’n mailtje leest, sta je wel even te trillen. Je beseft dat dit een ‘once in a lifetime opportunity’ is, dit mocht ik niet missen!

Op 7 november was het dan zover. Toen ik samen met mijn broer, ook groot WWE fan, richting Vorst Nationaal liep, zagen we de hordes fans al voor de deuren staan trappelen om binnen al hun helden in actie te zien. En wij? Wij mochten via een aparte ingang zonder rij naar binnen.

Bij de receptie kregen we onze kaartjes en een groen bandje voor de Meet & Greet gepresenteerd. Het was nu alleen nog maar een kwestie van wachten totdat wij samen met een select aantal andere geluksvogels opgehaald werden om een toen vooralsnog onbekende WWE Superstar en Diva te ontmoeten. Wat eigenlijk maar een kwartiertje duurde, leek wel een eeuwigheid. In je hoofd probeer je langs te gaan wie het zouden kunnen zijn: een publiekslieveling zoals Rey Mysterio, of een bad guy zoals The Miz?

Swagger BrusselEindelijk werden we dan meegenomen naar een VIP ruimte waar voormalig World Heavyweight Champion Jack Swagger en WWE Diva Kaitlyn al op ons zaten te wachten. Jack Swagger is een echte bad guy, dus terwijl ik in de rij stond voor een handtekening en foto, bereidde ik me al voor op een wellicht onaangename ontmoeting. Op tv is hij namelijk niet zo vriendelijk richting fans. Tot mijn grote verbazing nam hij voor elke fan ruim de tijd om even te praten, een handtekening te zetten en een foto te nemen. Na de ontmoetingen kregen we als extraatje een levensgrote poster van het evenement mee en kon de show beginnen.

Al met al was het een onvergetelijke avond. En Jack Swagger en Kaitlyn? Die hebben er een fan bij!

Tekst: Coen Dalmolen

Foto’s: WWE

WWE in Nederland en België

  • Op woensdag 17 april 2013 komt de WWE Raw WrestleMania Revenge Tour naar Ahoy Rotterdam. Kaarten zijn te bestellen via Eventim.nl, 0900 – 1330 (€ 0,45 p/m) en de VVV Ticketpoints.
  • Op woensdag 24 april 2013 komen de WWE Raw Superstars en Diva’s naar de Country Hall in Luik. Kaarten zijn te bestellen via Sherpa.be.
2 Reacties
  1. bart 10 jaar ago

    ik wil graag met mijn vader naar de revenge tour in Ahoy Rotterdam omdat ik niet veel met mijn vader doe en er gaan ook meer van de familie naar toe.
    en ik vind worstelen een super sport en dat laat ik niet niet voorbij gaan.

  2. bart 10 jaar ago

    ik en mijn vader houden van worstelen en ik wil ook meer met mijn vader kunnen doen en daarom wil ik graag kaarten winnen voor mij en mijn vader dat zou een mooie gunst zijn als ik zou winnen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen