Spurs genadeloos voor gehavende Lakers

Door

1recap1play

*De Spurs waren vrijdag te goed, te ervaren en te gezond voor de Lakers. In Los Angeles miste de ploeg haar vier best guards, waardoor Andrew Goudelock en Darius Miller allebei 37+ minuten speelde in de must-win ontmoeting. Dit werd echter een absolute must-lose. Aan het einde van het bloedbad stond er 120-89 op scorebord, de grootste play-off nederlaag ooit voor de Lakers. De Spurs staan nu op een comfortabele 3-0 voorsprong in de series. Bekijk hier de recap.

 

*Bij de Spurs waren het de twee sterspelers die het goed voorbeeld gaven. Tim Duncan en Tony Parker schoten de bal beide zeer efficiënt en ook de de rest van het team wist wel raad met de slechte dekking van de tegenstander. In totaal gingen 61% van de schoten raak. Parker was ook lekker bezig met zijn tegenstanders voor schut te zetten, zelfs vanaf de vrije worplijn.
Parkertrollft_medium

 

*Bij gebrek aan guards nam Pau Gasol de leiding meer dan eens de rol als spelverdeler aan. De Spanjaard noteerde een triple double. (11 punten, 11 assists en 13 rebounds) Leuk voor de statistieken en meer ook niet.

 

Ook leuk om te lezen