SportAmerika presenteert: Fantasy Basketball

Door

—De Leagues beginnen vol te lopen. De laatste 48 uur  24 uur dat je je kunt aanmelden zijn aangebroken. Doe nu mee en meld je aan op sportamfantasy@gmail.com— 

Het NBA-seizoen staat weer op het punt van beginnen. Niet alleen belangrijk voor de ‘echte’ teams, maar ook voor de enthousiaste fantasy spelers. Het tweede seizoen van de Sport Amerika Fantasy Basketball-league staat dan ook weer op het punt van beginnen!

Het is een league van twaalf teams [head-to-head bij ESPN.com. Wil je meedoen? Dat kan! Geef je op door een mailtje te sturen naar: sportamfantasy@gmail.com met in het onderwerp ‘Basketball’. Zet in de mail wat je Fantasy/NBA ervaring is, dan kunnen we daar bij eventuele meerdere leagues op inspelen. We gebruiken jouw e-mailadres om je aan te melden. Een registratie bij ESPN is nodig, echter hoef je niet bang te zijn voor spam. Je krijgt wel mails van de League, maar dat kan je uitzetten als je jouw team aanmaakt.

We vullen om te beginnen deze league en zullen bij veel belangstelling nog een league openen. Mensen die in meerdere leagues willen, kunnen dat laten weten.

Om de boel leuk te houden is het de bedoeling dat iedereen actief meedoet. Te beginnen is het handig een must als je bij de live-draft aanwezig bent -datum en tijdstip worden spoedig bekendgemaakt-. Daarnaast is er de mogelijkheid om dagelijks spelers te adden en te droppen en elke week je lineup in te stellen. Doe dat ook. Bij verwaarlozing van je team loop je het risico om uit de league gezet te worden. Weet dus waaraan je begint.

Wat heb je nodig om mee te doen? Een beetje verstand van de NBA is nooit weg, een beetje verstand van Fantasy Basketball ook niet. Laat je daar echter niet door afschrikken. Eens moet de eerste keer zijn, en waarom niet met je vrienden bij Sport Amerika?

Mail naar: sportamfantasy@gmail.com, onderwerp ‘Basketball’, in de mail je Fantasy-ervaring en/of hoe lang je de NBA al volgt.

Ook leuk om te lezen