SportAm NBA Special: Thanksgiving Roundtable

Door

Chicago Bulls v Denver Nuggets

Het is Thanksgiving, en dat betekent dat de NBA een avondje stilstaat. Maar SportAmerika stopt vanzelfsprekend niet. Geheel in het kader van de Amerikaanse herfsttraditie is besloten om de NBA-redactie aan de digitale tafel te laten schuiven om de laatste politieke nieuwtjes, roddels en wetenswaardigheden te bespreken. Niet in de laatste plaats omdat het feest met de kalkoen Nederlandse roots heeft – afgekeken als het is van de viering van Leidens ontzet op 3 oktober.

Om te voorkomen dat ons Thanksgiving-feestje zou ontaarden in een virtuele food fight hebben we de NBA-redactie van SportAmerika een vijftal vragen voorgelegd. We hoopten natuurlijk dat ze in deze donkere dagen aan het einde van 2014 hun licht zouden laten schijnen over alles wat goed is aan de mooiste der Amerikaanse sporten: basketball. En dat ze tegelijkertijd ook nog een kwinkslag op het publiek los zouden laten, natuurlijk.

Alvast een voorproefje op de komende vijf pagina’s: flink wat redacteuren vinden dat Lance Stephenson teleurstelt bij de Charlotte Hornets, dat eigenaar Danny Ferry van de Atlanta Hawks een tweede kans moeten krijgen (en Donald Sterling niet) en dat Oklahoma een flinke comeback gaat maken komende maanden.

Tot slot: verrassend genoeg denkt niemand dat Chris ‘Birdman’ Andersen of Larry Bird goed zou zijn in het eten van kalkoen. Op basis van hun bijnamen zou je toch anders verwachten — of eten ze geen ‘soortgenoten’? Lees vooral verder!

1 Reactie
  1. Marco Post 8 jaar ago

    Pacers gaan de komende maanden het meest oogsten! Het gemankeerde team komt aardig voor de dag en langzamerhand komen de ‘geblesseerden’ terug: David West, George Hill, C.J. Watson, Roy Hibbert.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen