Sport Amerika Fantasy League resultaten Week 8

Door

Week acht van de #SAFL. GO! GO! GO!

Nog vijf weken te gaan en dan is het play-off time in #SAFL 1. Het seizoen gaat verrekte snel, en dus is het tijd om goed naar de stand te kijken.

Een dikke pluim voor FC Nelson, dat met 8-1 wist de winnen van Ing’s Ringenpakkers. FC Nelson is aan een legendarische toch naar boven aan het werken. Nu staat de FC derde, een paar weken geleden bungelden de Nelsons nog ergens onderaan.

De eerste acht plekken in de regular season plaatsen zich voor de playoffs, waarin alles mogelijk is. Momenteel lijken er negen ploegen te strijden om die eerste acht plekken. Mede dankzij de 6-3 overwinning van LenmB Courtcrashers op Team Oqium staan de nummers vijf tot en met negen binnen twee punten van elkaar. De nummers één en twee, Lob Angeles Clippers en Knicks, lijken vrijwel zeker van plaatsing. Berlin Walls en FC Nelson, de nummers drie en vier, hebben ook een kleine buffer opgebouwd.

Stand:

Resultaten:
LenmB Courtcrashers 6-3 Team Oqium
Da Bulls 3-6 Punani Posse
FC Nelson 8-1 Ing’s RIngenpakkers
Berlin Walls 5-4 Heel grote ballen
Damsko vanDamns 7-2 Maru’s Madness
Lob Angeles Clippers 5-4 de Freytas Firebirds
Knicks 7-2 Cleveland Rock&Roll
Rotterdam Spartans 6-3 Zandotonio Spurs

SAFL 2:
Omdat minder ploegen zich plaatsen voor de playoffs is er in #SAFL 2 nog een weekje langer te spelen. Hier lijken de nummers drie tot en met zeven te vechten om twee playoff plekken. De nummer negen, DarChicago Bulls, leek een paar weken geleden nog richting de playoffs te cruisen. De blessure van Derrick Rose werkt hem zeker tegen. De Bulls gingen met een pijnlijke 8-1 eindstand onderuit tegen OKC Lightning, dat nu achtste staat en ook nog een buitenkansje heeft op playoff basketball.

Reindeers begon het seizoen goed, maar zakte langzaam terug. Nu is hij terug. Hij versloeg LenmB Green Sox op het nippertje met 5-4 en staat nu derde. Een halve punt voor de Green Sox en Springfield Skyforce.

Stand:

Resultaten:
LenmB Green Sox 4-5 Reindeers
OKC Lightning 8-1 DarChicago Bulls
Golden Rastafarians 6-3 Springfield Skyforce
Pacers Nation 6-3 Haarlem Heat
Mcchicken Mayhem 4-5 Squadra di Rody

BASEBALLFANS! Vergeet je niet aan te melden voor de #SAFL Baseball Fantasy League!

Ook leuk om te lezen