Sport Amerika Fantasy League resultaten Week 6

Door

De muur is neer. Een week lang leefde heel Sport Amerika Fantasy Land onder het juk van Berlin Walls. Echter het is De Freytas Firebirds dat Berlin Walls gesloopt heeft in een klinkende 4-3 overwinning. Hierdoor staan de Walls nu op de vierde plaats, achter Maru’s Madness, Knicks en de nieuwe koploper Lob Angeles Clippers.

De Clippers wonnen met maar liefst 8-1 van Zandonio Spurs en hebben nu het veld op minstens 1.5 punt achter zich. Opvallend genoeg hebben de Clippers geen echt grote namen in de gelederen en dus is het een compliment waard dat de Clips #SAFL 1 aanvoeren.

Opvallend is dat het veld redelijk dicht bij elkaar zit. Een grote overwinning en een team stijgt zo vier of vijf plaatsen. Er is dus een grote kans dat de Berlijnse Muur weer opgebouwd gaat worden, echter moet dat dan wel gebeuren tegen de sterke nummer twee: Maru’s Madness.

Stand:

Resultaten:
LenmB Courtcrashers 5-4 Ing’s RIngenpakkers
Da Bulls 5-4 Heel grote ballen
FC Nelson 4-4 Maru’s Madness
Berlin Walls 3-4 de Freytas Firebirds
Damsko vanDamns 4-5 Cleveland Rock&Roll
Lob Angeles Clippers 8-1 Zandotonio Spurs
Knicks 5-3 Rotterdam Spartans
Punani Posse 3-6 Team Oqium

#SAFL 2 dan. Squadra di Rody heeft weer punten gepakt op de concurrentie. Er werd met 7-2 gewonnen van Pacers Nation en daarmee staat de Squadra vijf punten voor op nummer twee Golden Rastafarians en negen punten voor op de rest. We kunnen nu wel zeggen dat de Squadra favoriet is voor de titel. Al kan dat in de play-offs een voorbarige conclusie blijken.

Springfield Skyforce, LenmB Green Sox en DarChicago Bulls vechten momenteel met z’n drieën om de laatste play-off plek. De drie middenmoters staan binnen een halve punt van elkaar.

Stand:

Resultaten:
LenmB Green Sox 4-5 OKC Lightning
DarChicago Bulls 2-7 Springfield Skyforce
Golden Rastafarians 5-4 Mcchicken Mayhem
Pacers Nation 2-7 Squadra di Rody
Reindeers 6-3 Haarlem Heat

1 Reactie
  1. Marco Post 10 jaar ago

    Echt een potje spannend in Fantasy League 1. Ik zal m’n jongens bij elkaar roepen om de koppositie niet meer uit handen te geven. LOL

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen