Senators ruim langs Canadiens

Montreal Canadiens v Ottawa Senators

Na een reeks overwinningen van vier wedstrijden hebben de Montreal Canadiens een diepe buiging moeten maken voor de Ottawa Senators. In het Canadese onderonsje bleken de Senators met 1-5 te sterk.

Toch waren het de Canadiens die de score openden. Tomas Plekanec had na vijf minuten spelen slechts elf seconden nodig om de Senators kennis te laten maken met de powerplay van de Canadiens.

In het restant van de wedstrijd waren de spotlights voor Craig Anderson en Erik Karlsson. Doelman Anderson hoefde geen doelpunt toe te staan en Karlsson viel op doordat hij liefst 29:32 op het ijs stond in deze wedstrijd. Alleen Methot kreeg van de verdere veldspelers van de Senators meer dan 20 minuten.

Op het scoreformulier stonden verder twee assists voor Zach Smith, Colin Greening en Andre Benoit, terwijl Mika Zibanejad (foto) zijn eerste doelpunt in de NHL maakte. De zesde keuze in de draft van 2011 was verantwoordelijk voor de 3-1.