Seizoen Jets cornerback Darrelle Revis voorbij

Door

Darrelle RevisDe New York Jets moeten het de rest van dit seizoen stellen zonder cornerback Darrelle Revis. De 27-jarige Revis scheurde gisteren in de gewonnen wedstrijd tegen de Miami Dolphins zijn voorste kruisband in zijn linkerknie en wordt binnenkort geopereerd. Dat maakte head coach Rex Ryan vanmiddag bekend.

Revis speelde gisteren zijn tweede wedstrijd van het seizoen, nadat hij de wedstrijd tegen de Pittsburgh Steelers in week twee aan zich voorbij moest laten gaan door een hersenschudding. In de eerste wedstrijd tegen de Buffalo Bills had Revis een interception.

Revis Island
Revis werd de afgelopen vier seizoenen benoemd tot Pro-Bowler en wordt gezien als één van de beste spelers op defense in de NFL. Zijn bijnaam, Revis Island, refereert naar het feit dat hij de beste reciever van opponenten op een eilandje weet te zetten.

De blessure is een aderlating voor de secondary van de Jets. Met een haperende offense is het juist de defense die wedstrijden spannend moet houden, net zoals gisteren tegen de Dolphins.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen