Rust zacht, Gino

Door

Vanmiddag, zondag 14 oktober 2012, bereikte onze redactie het onvoorstelbare bericht dat onze columnist en, boven alles, vriend Gino van Montfort op de veel te jonge leeftijd van 23 jaar is overleden.

Gino maakte furore als oprichter en redacteur van de bijzondere voetbalsite Catenaccio.nl, maar had ook een plek in zijn hart voor onze geliefde Amerikaanse sporten. Na vele tweets over en weer en de nodige aanmoediging voor onze website en van zijn schrijfkunsten werd Gino ook bij ons columnist.

Iedere zondag zou  hij met felle pen een nieuw moment en een nieuwe held tot leven brengen. Maar niet deze zondag en ook niet de volgende. Op de plaats waar zijn nieuwste column had moeten staan, staat nu dit bericht. Konden onze woorden hem maar weer laten leven, zoals hij dat met onze helden kon.

Wij zullen Gino herdenken als een fantastisch schrijver in de bloei van zijn leven en met een mooie toekomst voor zich. Wat hadden we graag nog jaren met je samengewerkt.

De voltallige redactie van Sport Amerika wil alle nabestaanden van Gino onvoorstelbaar veel sterkte wensen in deze zware tijd.

Rust zacht, Gino.

PS. Vanaf vandaag zijn we allemaal een beetje fan van jouw Cleveland Browns en Cavaliers. Beloofd.

Ook leuk om te lezen